Bli licenstagare

Dubbla antalet PT-kunder med Weight Trainer

Weight Trainer är en helt ny produkt för dig som PT och gymägare. Weight Trainer är ett kraftfullt PT-program som genererar många nya kunder. Programmet är dessutom lätt att implementera och ger en snabb avkastning. Weight Trainer hjälper dig att skapa en bra lönsamhet för Din PT-verksamhet.

Weight Trainer är ett viktminskningsprogram som är skapat för din PT. Tillsammans med kunden, tränar PT:n regelbundet, samtidigt som förutsättningar skapas för kunden att behålla sin nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Weight Trainer är ett lönsamt koncept som garanterat får dina kunder att nå de resultat de så länge drömt om.

–  Weight Trainer är det program våra PT:ar saknat, säger Kristina Dahlström, ägare till Livskraft i Karlstad, och som i januari 2014 startat igång med Weight Trainer. Nu har vi ett komplett program att jobba efter, vilket underlättar både för våra PT:ar men framför allt ger kunden ett bra resultat. Med Weight Trainer skapar vi dessutom förutsättningar att öka omsättningen på vår PT-verksamhet, vilket är vårt mål.

Följande ingår i WT-programmet:

  • Komplett program för kunden att följa där alla verktyg ingår.
  • Digital kundportal där allt som rör programmet är samlat.
  • Digital PT-portal där alla kundkontakter enkelt administreras.
  •  WT-livsmedelsprodukter att använda inom ramen för programmet.
  • Weighttrainer väst.

Är du intresserad av att bli licenstagare och vill ha mer information, kontakta Jenny Dahlberg genom att fylla i formuläret eller ringa 0736 756555.


Ditt namn (*)

Ditt telefonnummer (*)

Din epost (*)

Ditt meddelande