Vår metod

Tänk • Njut • Ät • Träna

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en specialutbildad personlig tränare – en WeightTrainer. Du får en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. 

WeightTrainer består av fyra hörnstenar: Tänk, Njut, Ät, Träna. Dessa fyra områden utgör ramen för strategin du och din WeighTrainer lägger upp.

Tänk

Handlade det bara om kunskap så skulle alla vara i bra form och ingen skulle röka eller snusa. Det är först när du blir medveten om hur dina tankar styr dig och dina beslut, som du kan ändra dina vanor.

För att få nya resultat, behövs att man gör nya saker. Att ha viljan och kunskapen är bra, men för att ändra en livsstil räcker det inte med kunskaper. Du behöver också ändra i de omedvetna vanorna. Du gör det mesta utan logiskt tänkande, med vanor som sker automatisk för att underlätta ditt liv. Därför behövs tekniker som även förändrar det omedvetna, så ditt nya mer tränade jag blir en vana utan att behöva kämpa.

Njut

När vi hjälper våra kunder att göra en livsstilsförändring vill vi att den ska bli hålla sig långt över tid.

Både studier och vår egen erfarenhet visar att för att kunna leva med de nya vanorna för all framtid behöver vi tycka att de nya vanorna är härliga, fina och trevliga och att vi ser fram mot att utföra dem.

Dina nya njutningar ska sätta guldkant på din tillvaro.

Så vad njuter du av? Vi hjälper dig att hitta tid för njutning, avkoppling och glädje i din vardag. Vi hjälper dig att utforska vad du egentligen njuter av så att du kan byta ut dina gamla vanor mot nya vanor som ger dig ett annat resultat. Det ger dig kraft och motivation att fokusera på det som är viktigt i ditt liv.

Ät

Matens betydelse för ditt träningsresultat och din hälsa är stor, ja till och med helt avgörande. För att orka träna och leva i din vardag behöver du ha en väl sammansatt kost. WeightTrainer hjälper dig att förändra och förbättra din kost på ett enkelt sätt som fungerar i din vardag.

Det finns flera vägar att välja för att nå din målvikt. För att få full effekt av programmet rekommenderas att du under en period sänker ditt kaloriintag. Det kan du på ett säkert och effektivt sätt göra med våra nyttiga och goda produkter som är godkända av Livsmedelsverket.

Din WeightTrainer hjälper dig att välja den vägen som passar dig bäst.

Träna

Du behöver inte ha någon kunskap om träning och hur man ska göra, utan det är din WeighTrainers jobb att sätta ihop en träningsplan som fungerar för dig. Det du ska bidra med är att träningen blir av. Träning är en förutsättning för ett resultat och den absolut bästa träningen är just den som blir av.

Ordet träna och träningens innebörd är att skapa framsteg vid varje träningstillfälle.  Detta innebär att du kommer att få ta i, svettas och ibland undra varför du gör det här. För varje pass lär du dig att njuta av det tuffa motståndet och belönas med att komma ett steg närmare resultat och att känna dig nöjd efter varje pass. Variation är ett nyckelord för dina resultat och för att vilja fortsätta vecka efter vecka. Din coach hjälper dig att vara varierad i valen av träning.

Vi gjorde det med WeightTrainer!

WeightTrainer ® är ett registrerat varumärke som ägs av KlubbSverige AB.

KlubbSverige AB
Uppfinnargränd 5-7
131 60 Nacka

www.klubbsverige.se